Skip to content

Tietoa meistä

Tässä verkkojulkaisussa avaamme sinulle bisnesmaailmaa verkkoliiketoiminnan ja rahoitusalan aihein, erityisesti pienyritysten näkökulmasta käsin. Yhtenä erityisosa-alueenamme on urheilun liiketoiminnallinen puoli – toisin sanoen tämä sivusto on tekijöidensä näköinen ja noudattaa aihealueiltaan heidän ammatillista taustaansa ja mielenkiinnon kohteita.

Uniondesign.fi pyrkii olemaan objektiivinen faktojen suhteen, mutta subjektiivinen mielipiteissään: miten muuten voisikaan olla? Emme missään nimessä väitä olevamme aina oikeassa, mutta väitämme kuitenkin tietävämme aiheistamme tavallista keskivertotallaajaa enemmän. Onko tämä väite sitten oikein, sen päätät sinä, sivustomme vierailija ja lukija.

Uskomme vakaasti, että verkossa on tilaa moniääniselle ja laadukkaalle suomenkieliselle julkaisulle, joka toimii kanavana pienyrittäjän äänelle. Verkkoliiketoiminta ei saa olla vain isojen nimien ja suurten markkinointibudjettien pelikenttää: pienten yritysten on päästävä mukaan toimintaan voidakseen kasvaa. Tähän kasvuun me tahdomme tämän sivuston kautta antaa oman panoksemme. Olemme täällä sinua varten. Emme tahdo tuputtaa tietojamme tai kaupata mitään: tahdomme auttaa sinua ja yritystäsi vaativassa verkkoympäristössä.